Wat is de opzegtermijn?

Producten en diensten dienen minimaal 1 maand van te voren opgezegd te worden middels het klantenpaneel.
Domeinnamen worden altijd voor 1 volledig jaar vastgelegd en verlengt. U dient daar dus minimaal 1 maand voor afloop van de domeinnaam op te zeggen.

Let u op dat diensten en producten gekoppeld aan uw domeinnaam ook komen te vervallen indien u uw domeinnaam opzegt !