Het maken van een eigen website is tegenwoordig heel eenvoudig dankzij diverse CMS (Content Management Software) pakketten.
TWELK biedt u veel verschillende CMS pakketten aan die allemaal met enkele klikken zijn te installeren vanuit uw eigen beheerpaneel (inclusief bij een hostingpakket).

Onder andere Joomla, Drupal en WordPress staan tot uw beschikking.

Ziet u door het vele aanbod even niet welke installatie het meest geschikt is voor u? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.