Mail Only

Mail Only

Geen website maar wel mail via uw eigen domeinnaam? Dat is mogelijk met het Mail Only pakket van TWELK.

Wilt u eenvoudig e-mails verzenden en ontvangen onder uw domeinnaam? U bepaalt zelf wat er voor het @-teken komt te staan; zo maakt u bijvoorbeeld voor ieder lid in de familie een eigen uniek e-mailadres aan. Een vriendengroep met ieder een eigen e-mailadres of uw bedrijf met voor iedere medewerker een eigen e-mailadres. Er is veel mogelijk met dit Mail Only pakket.

Waarom betalen voor webruimte als u deze toch niet gebruikt?! Wilt u achteraf toch een eigen website? Geen probleem; dit is makkelijk uit te breiden naar uw wensen.

Onze Mail Only Producten

Mail Only 1

Mail Only 5

e-mail op uw smartphone!

Smartphone

Met uw eigen smartphone heeft u overal de mogelijkheid om gebruik te maken van de verschillende e-mail functionaliteiten die wij u als TWELK aanbieden.

Wij bieden u onder andere het gebruik van IMAP aan. Hiermee wordt de status van een e-mailbericht gesynchroniseerd. Het gebruik van IMAP zorgt er bijvoorbeeld voor dat een e-mail die u al gelezen heeft op uw smartphone ook automatisch als gelezen op uw thuiscomputer en webmail wordt weergegeven.

Of u nu een iPhone, Samsung, Blackberry of andere smartphone heeft, de mogelijkheden zijn er om op ieder gewenst moment uw e-mail te kunnen lezen en beantwoorden.

Ervaar het gemak van het Mail Only pakket bij TWELK.
Voor meer informatie over de instellingen van onze Mail Only kunt u kijken bij onze kennisbank of altijd mailen met onze support desk, we staan u graag te woord!

Smartphone

Webmail overal beschikbaar

Naast de e-mail op uw smartphone kunt u ook gebruik maken van onze webmail service. Drie verschillende webmail programma's staan tot uw beschikking, zodat er altijd wel eentje is die bij u past.

Thuis, op het werk, op vakantie of onderweg, overal heeft u de mogelijkheid om in te loggen op uw webmail account en heeft u de beschikking tot uw e-mail.

Ervaar het gemak van het Mail Only pakket bij TWELK.
Voor meer informatie over het gebruik van de webmail kunt u kijken bij onze kennisbank of altijd mailen met onze support desk, we staan u graag te woord!

Makkelijk uit te breiden naar hosting

Wilt u in de toekomst toch meer dan alleen mail onder uw eigen domeinnaam?
Bij TWELK is het geen probleem om uw Mail Only pakket om te zetten naar een hosting pakket van uw keuze. Dit gaat zeer eenvoudig en snel.

Uw e-mailadressen en mail blijven onveranderd met deze uitbreiding en u ervaart geen downtime.

Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag.

Technische specificaties van onze hostingpakketten