Web Hosting

Web Hosting

Kwalitatief hoogstaande web hosting volgens het shared hosting principe. Web hosting voor een zeer concurrerende prijs.

Onze web hosting pakketten bieden u meer dan voldoende ruimte en mogelijkheden. Mocht u toch nog andere wensen hebben? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee in het leveren van de oplossing voor uw wensen.

Onze Web Hosting Producten

Web Basis

Web Standaard

Web Ultra

Beheertools

Onze beheertools geven u volledige controle over uw hostingruimte. Indien gewenst kunt u het beheer echter ook aan ons over laten.

CPanelWij maken gebruik van CPanel voor het beheer van uw domein. CPanel geeft u de volledige controle over uw domein. Het aanmaken van e-mailadressen, website statistieken bekijken, doorverwijzingen en subdomeinen maken zijn enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden die CPanel u geeft.

Geeft u het beheer liever uit handen? Ook dat is mogelijk. Voor een klein bedrag per jaar verzorgen wij het beheer van uw domein en de daarbij behorende opties.

Tijdens het bestelproces van het hostingpakket kunt u aangeven welke opties u wel en welke opties u niet wilt afnemen. Duidelijke prijzen en geen verborgen kosten.
Mocht u desondanks iets verduidelijkt willen zien? Dan horen we graag van u.

Verhuizen van uw website

VerhuizenHeeft u al een website en betaald u nu teveel of bent u gewoon niet tevreden?

U kunt uw website zonder problemen naar ons overhuizen!
Het verhuizen van een website naar een ander hostingbedrijf kan zonder downtime (uw website blijft dus gewoon bereikbaar).

U kunt geheel zelfstandig uw website verhuizen naar ons als u rekening houdt met een aantal zaken. Toch liever dat wij de verhuizen voor u regelen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Kijkt u eerst op de verhuispagina, via de 'Meer Informatie' knop, om te zien waar u rekening mee moet houden en welke stappen u dient te doorlopen. Heeft u dan nog vragen, dan zijn we meer dan bereid om deze voor u te beantwoorden.Meer dan 285 scripts inbegrepen bij onze webhosting pakketten!

softaculous

Met 100-en gratis te installeren scripts bij elk pakket kunt u zelfs zonder kennis van het bouwen van websites uw eigen fotoalbum of discussieforum opzetten, in slechts enkele minuten!

Alle hostingpakketten worden standaard opgeleverd met daarbij alle mogelijke opties: bij ons is het dus niet nodig om bijvoorbeeld bij het gebruik van PHP over te stappen naar een ander pakket. Alle pakketten zijn all-in en voor de laagste prijs in de markt.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze hostingpakketten kunt u altijd mailen met onze support desk, we staan u graag te woord!

Technische specificaties van onze hostingpakketten