Zakelijke Hosting

Zakelijke Hosting

Voor de veeleisende particulier of zakelijke gebruiker met een kleine tot middelgrote website heeft TWELK nu ook zakelijke hosting! Meer ruimte en een gigantische hoeveelheid dataverkeer per maand. Een onbeperkt aantal e-mailaccounts, onbeperkt FTP accounts, onbeperkt Subdomeinen en meerdere add-on domeinen. Indien gewenst kunnen wij het beheer geheel uit handen nemen. Onze zakelijke klanten worden op een andere hosting omgeving geplaatst dan de standaard hostingpakketten.
Onze zakelijke pakketten worden gratis voorzien van 1x per maand tot 1x week backup. Desgewenst wordt deze backup beschikbaar gesteld voor u als klant. Voor eigen gebruik maken we dagelijks backups van alle pakketten mocht er onverhoopt iets gebeuren.

Kwalitatief hoogstaande webhosting voor een zeer concurrerende prijs.

Onze zakelijke hosting pakketten bieden u meer dan voldoende ruimte en mogelijkheden. Mocht u toch nog andere wensen hebben? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee in het leveren van de oplossing voor uw wensen.

Onze Zakelijke Hosting Producten

Instap

Business

Top

Zakelijke Hosting

Zakelijke VPS Hosting

U vind zo'n gedeelde server toch niets voor u? Dan kunnen we u een privé server met ruimte aanbieden in verschillende vormen. Een Virtual Private Server (VPS).
Een Virtual Private Server is een Virtuele server die een vast percentage eigen systeemresources toegewezen krijgt. U bent dus niet langer afhankelijk van de vrije snelheid en/of vrij geheugen van de server waar u op gehost staat, of ondervind hinder van andere gebruikers.

Een VPS is er in verschillende vormen. Al onze VPS systemen zijn volledig Managed en inclusief CPanel! Dit houd in dat wij de updates verzorgen en u de beschikking heeft over het CPanel Beheerpaneel. Mocht u toch nog andere wensen of gewoon informatie willen hebben? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Onze Zakelijke VPS Hosting Producten

VPS Medium

VPS Large

VPS X-Large

Beheertools

Onze beheertools geven u volledige controle over uw hostingruimte. Indien gewenst kunt u het beheer ook aan ons over laten.

CPanelWij maken gebruik van CPanel voor het beheer van uw domein. CPanel geeft u de volledige controle over uw domein. Het aanmaken van mailadressen, website statistieken bekijken, doorverwijzingen en subdomeinen maken zijn enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden die CPanel u geeft.

Geeft u het beheer liever uit handen? Ook dat is mogelijk. Voor een klein bedrag per jaar verzorgen wij het beheer van uw domein en de daarbij behorende opties.

Tijdens het bestelproces van het hostingpakket kunt u aangeven welke opties u wel en welke opties u niet wilt afnemen. We rekenen alleen iets voor het aanmaken en onderhouden van mailboxen, FTP accounts en SQL databases. Het aanmaken van subdomeinen is bij de prijs inbegrepen.

Verhuizen van uw website

VerhuizenHeeft u al een website en betaald u nu teveel of bent u gewoon niet tevreden?

U kunt uw website naar ons overhuizen!
Het verhuizen van een website naar een ander hostingbedrijf kan zonder downtime (uw website blijft dus gewoon bereikbaar).

U kunt geheel zelfstandig uw website verhuizen naar ons als u rekening houdt met een aantal zaken. Toch liever dat wij de verhuizen voor u regelen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Kijkt u eerst op de verhuispagina, via de 'Meer Informatie' knop, om te zien waar u rekening mee moet houden en welke stappen u dient te doorlopen. Heeft u dan nog vragen, dan zijn we meer dan bereid om deze voor u te beantwoorden.Technische specificaties van onze hostingpakketten