Hoe maak ik een e-mail account aan?

Om een e-mail account aan te maken voor uw domeinnaam dient u als eerste in te loggen op uw CPanel met de inlog gegevens die u van ons per e-mail heeft ontvangen.

• Ga naar de CPanel inlog pagina welke te bereiken is op: http://cpanel.domeinnaam.nl (vervang 'domeinnaam' door uw eigen domeinnaam)
  • Log in met de CPanel account gegevens welke u van ons heeft ontvangen per e-mail.
  • Ga naar E-mail Accounts onder het kopje 'Mail'
  • Vul nu het gewenste e-mailadres in (zonder @domeinnaam).
  • Geef een wachtwoord op en herhaal het wachtwoord nog een keer. (U kunt ook gebruik maken van de wachtwoord generator).
  • Geef aan hoeveel MB het e-mail ter beschikking krijgt (b.v. 250 MB).
  • Druk op de knop 'Create Account'.

Het e-mail account is nu aangemaakt.
U kunt de e-mail bekijken door gebruik van webmail of door het instellen van uw e-mail account in uw e-mail programma.