E-mail doorsturen

Om e-mail door te sturen naar een ander e-mailadres dient u als eerste in te loggen op uw CPanel met de inlog gegevens die u van ons per e-mail heeft ontvangen.
  • Ga naar 'Forwarders' onder het kopje 'Mail'
  • Selecteer 'Forwarder toevoegen'
  • Vul bij 'Doorstuuradres' het e-mailadres in waarvan de e-mail doorgestuurd dient te gaan worden.
  • Vul bij 'Doorsturen naar e-mailadres' het e-mailadres in waar dat de e-mail naar toe gestuurd dient te gaan worden.
  • Selecteer 'Forwarder toevoegen' om de doorstuuractie te bevestigen.
Opmerking: e-mail waarvoor een 'forward' is aangemaakt zal ook nog steeds in de originele e-mailbox afgeleverd worden. In feite wordt er dus een kopie afgeleverd op het nieuwe doorstuur adres.
U heeft ook de mogelijkheid een forward aan te maken voor een e-mailadres waarvan (nog) geen e-mailaccount is aangemaakt. In dat geval zal alle e-mail doorgestuurd worden en zal er geen kopie gemaakt worden.